Business Manager Caterpillar Propulsion – Dordrecht

Terug naar het vacatureoverzicht

Business Manager Caterpillar Propulsion – Dordrecht

Niveau: Intern | Stad: Dordrecht | Land: Nederland

Organisatie

Bolier is de officiële vertegenwoordiger van MaK motoren in de Benelux en de Nederlandse Antillen. De dochteronderneming in Marseille, Moteurs Marine Méditerranée, is de officiële MaK vertegenwoordiger voor Frankrijk en de Franstalige landen van Noord-Afrika. Met 65 jaar ervaring heeft Bolier zich ontwikkeld tot wereldwijd leverancier van MaK oplossingen op het gebied van voortstuwing en services. Circa 50 vakkundige technici volgen onze klanten wereldwijd of zijn in Dordrecht werkzaam bij de grootste gespecialiseerde MaK werkplaats van Noord-West Europa. Klassebureau Germanischer Lloyd (GL) heeft Bolier de hoogste kwalificatie (platinum) toegekend in het Marine Service Assessment van Caterpillar.

Functie

Binnen Bolier is de uitdagende, technische en commerciële functie van Business Manager Caterpillar Propulsion in het leven geroepen.

In deze rol ben jij proactief op zoek naar te benutten commerciële kansen en ben je constant bezig met het ontwikkelen van onze business propositie, dus het ervoor zorgen dat onze service en ons assortiment (potentiële) klanten het meest aanspreekt. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en je zorgt mede voor het neerzetten en uitbreiden van de verkoop van Caterpillar Propulsion parts en service. Deze functie is nieuw binnen Bolier en geeft jou dus de mogelijkheid jouw visie en bijdrage te leveren aan hoe deze rol het beste te vervullen is.

Als Business Manager Caterpillar Propulsion denk je continu mee aan het (toekomstige) succes van Bolier. Daarom vragen we je scherp te zijn op wat de klant vraagt en zal je hierop moeten anticiperen, om ons servicepakket/assortiment in de toekomst nog beter aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten. Bolier hecht dan ook erg veel aan diepgaande en langdurige klantrelaties waarin we tot op de dag van vandaag in investeren. Om nieuwe kansen zo goed mogelijk te benutten en ons servicepakket en assortiment zo optimaal mogelijk te maken, werk je veel samen met het interne CAT propulsion team en onze MaK service organisatie.

Naast het feit dat je op zoek bent naar nieuwe kansen/klanten ligt er ook potentieel bij bestaande relaties. Binnen het CAT propulsion team verwachten we dat je, indien nodig, bijspringt in de operatie. Hieronder valt het runnen van lopende projecten van A tot Z (projectmanagement en de werkvoorbereiding). Een echte hands on baan dus!

In de functie ben je voornamelijk werkzaam op ons kantoor in Dordrecht. Daarnaast bezoek je klanten en incidenteel werklocaties als dat nodig is.

Functie eisen

• HBO- werk en denkniveau;

• Meerdere jaren aantoonbare ervaring in een technische en/of commerciële omgeving;

• Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en de Engelse taal. Duits/Frans is een pré;

• Voldoende competenties om de werkzaamheden tot business ontwikkeling en tevredenheid van de klant uit te voeren, zoals: Plannen en organiseren, probleem/marktanalyse, samenwerken, overtuigingskracht, resultaatgericht, oog voor detail en stressbestendig;

• Kennis van de maritieme markt en/of schroef installaties;

• Kennis van MS Office pakketten.

Aanbod

• Een uitdagende fulltime functie binnen een team van enthousiaste collega’s in een ambitieus en dynamisch bedrijf welke onderdeel is van de Pon Power groep;

• Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden;

• Een marktconform salaris dat past bij je ervaring en talenten;

• Een aantrekkelijke pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling;

• 40 vrije dagen per jaar bij fulltime dienstverband (CAO metalektro).Sollicitatie

Dennis Schuurman +31 (10) 304 20 70

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen