Consultant Executive Search – Rotterdam

Terug naar het vacatureoverzicht

Consultant Executive Search – Rotterdam

Niveau: Intern | Stad: Rotterdam | Land: Nederland

Introductie

Venturn is een maritiem adviesbureau gevestigd in Rotterdam. Wij bieden Business Consultancy, Training & Development, Executive Search, een Young Professionals programma en Interim Services aan de maritieme en logistieke sector wereldwijd.

Organisatie

Als Consultant Executive Search ben jij verantwoordelijk voor het op en uitbouwen van de business binnen het executive search team. Hierin ben je gespecialiseerd in bemiddeling binnen de maritieme en logistieke branche. Hierbij houdt je rekening met alle diensten van Venturn en bent hierdoor instaat om een toegevoegde waarde leveren aan een organisatie of carrière.

Functie eisen

Om succesvol te zijn in de rol van Consultant Executive Search beschik je over minimaal 3 jaar recruitment ervaring. Verder beschik je over minimaal een afgeronde bacheloropleiding en bij voorkeur ervaring binnen de logistieke en/of maritieme bemiddeling. Je hebt een consultatieve benadering en bent hierdoor in staat hoge kwaliteit te leveren.

De belangrijkste soft skills waarover je beschikt zijn gedrevenheid, commercialiteit, nieuwsgierigheid en doelgerichtheid. Je komt in een flexibele omgeving te werken, wat betekent dat je een grote mate van zelfstandigheid hebt. Daarnaast ben je in staat om sterke relaties met zowel grote en kleine klanten binnen jouw markt op en uit te bouwen.

Aanbod

Venturn biedt uitstekende salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze rol ligt dat maandelijks tussen de €2.800 en €4.500, exclusief een bonusregeling van maximaal 6 maand salarissen. Daarnaast krijg je de keuze voor een leaseauto en heb je recht op pensioenopbouw, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.

Je standplaats is Rotterdam. Je komt te werken in een omgeving met leuke collega’s en een informele werksfeer. Hierbij staat ook je eigen ontwikkeling centraal en heb je de gelegenheid om verschillende trainingen mee te lopen.

Sollicitatie

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Neem dan contact op met Dennis Schuurman via 06-81049605 of mail naar dennis@venturn.nl

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen