Customer Support Project Manager – Dordrecht

Terug naar het vacatureoverzicht

Customer Support Project Manager – Dordrecht

Niveau: Executive | Stad: Dordrecht | Land: Nederland

Organisatie

Bolier is de officiële vertegenwoordiger van MaK motoren in de Benelux en de Nederlandse Antillen. De dochteronderneming in Marseille, Moteurs Marine Méditerranée, is de officiële MaK vertegenwoordiger voor Frankrijk en de Franstalige landen van Noord-Afrika. Met 65 jaar ervaring heeft Bolier zich ontwikkeld tot wereldwijd leverancier van MaK oplossingen op het gebied van voortstuwing en services. Circa 50 vakkundige technici volgen onze klanten wereldwijd of zijn in Dordrecht werkzaam bij de grootste gespecialiseerde MaK werkplaats van Noord-West Europa. Klassebureau Germanischer Lloyd (GL) heeft Bolier de hoogste kwalificatie (platinum) toegekend in het Marine Service Assessment van Caterpillar.

Functie

De Customer Support Project Manager draagt primair zorg voor een kwalitatief hoge uitvoering van service waarbij de organisatiemiddelen (i.e. personeel, onderdelen, etc.) optimaal worden ingezet om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en rendement te bereiken.

De Customer Support Project Manager opereert op basis van gestelde doelen die door het management van Machinefabriek Bolier BV worden opgesteld. De Customer Support Project Manager bepaalt wat, wanneer en hoe zaken dienen te worden uitgevoerd en neemt hierbij initiatieven, stelt prioriteiten en beoordeelt de eventuele risico’s.

De Customer Support Project Manager beslist binnen toegekende procuratie over uit te brengen offertes en de acceptatie van opdrachten. Dagelijks wordt er overlegd met de afdelingscollega’s, de Manager Customer Support, de Workshop & Field Service Managers en de Manager Service Operations over eventuele knelpunten en wordt de status van lopende projecten gevolgd en aangepast.

Technische kennis op het gebied van scheepsmotoren is van belang voor het correct uitvoeren van deze functie. Er moet passend advies kunnen worden gegeven aan klanten met betrekking tot eventueel uit te voeren onderhoud en te verrichten werkzaamheden.


Functie-eisen

Accountmanagement

– relatieonderhoud van (toegewezen) keyaccounts, met het oog op klantbezoeken, vragen, projecten, facturen en eventuele klachten;

– oplossingsmogelijkheden verkennen binnen het budget en/of de onderhoudsplanning van de klant en het bespreken van mogelijkheden van retrofitzaken of additionele/nieuwe producten;

– proactieve samenwerking met prime en parts sales met als doel commerciële kansen maximaal te benutten.


Projectmanagement

– het aannemen, verdelen en uitbesteden van werk aangaande projecten (i.e. reparatie van motoren);

– het bewaken van de geleverde kwaliteit en de levertijd;

– het stroomlijnen van financiële afspraken met betrekking tot in- en verkoop en de verwerking hiervan;

– het zorgdragen voor een positief financieel projectresultaat.

– de Customer Support Project Manager draagt een gedeelde verantwoordelijkheid (tezamen met de afdeling Finance) wat betreft de financiële afhandeling van projecten;

– het controleren van de uitgaande projectfacturatie en -rapportage op juistheid;

– het verzorgen van technische informatie en advies aan klanten;

– het bieden van technische ondersteuning aan klanten en andere eindgebruikers;

– het adviseren van klanten/eindgebruikers met betrekking tot onderhoud(schema’s);

– het adviseren van schade-experts en classificatie-experts.


Communicatie

– Uitwisselen van informatie met (internationale) klanten;

– Overleggen en afspraken maken met afdelingen waarmee samengewerkt wordt om projectvoortgang te waarborgen.

– Contact opnemen met MaK, Cat fabriek of collega Ponbedrijven, wanneer de situatie daarom vraagt.Sollicitatie

Dennis Schuurman +31 (10) 304 20 70

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen