Risk & QHSE Manager – Hoogvliet

Back to the vacancies overview

Risk & QHSE Manager – Hoogvliet

Level: Intern | City: Hoogvliet | Country: Nederland

Introduction

Als Risk & QHSE Manager ben je verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagement, contractbeheer, de afhandeling van schades, projecten en de uitvoering hiervan. Het bedrijf, met een modern hoofdkantoor gevestigd in Hoogvliet, bestaat uit 36 mensen, van operationeel tot management niveau. In deze rol ben je onder andere verantwoordelijk voor het contractbeheer en de afhandeling van schades.

Organization

Odin Warehousing & Logistics is een sterk groeiende logistiek dienstverlener en heeft de ambitie om flinke stappen te maken. Het is een familiebedrijf met eigen loodsen en ze bieden oplossingen voor distributieprocessen, waaronder uitstekende opslagmogelijkheden, een vlotte afhandeling van douaneformaliteiten en tijdige leveringen.

Function

Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagement, contractbeheer en afhandeling van schades. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor verschillende gerelateerde projecten en de uitvoering hiervan. Denk hierbij aan het afdekken van risico’s, de afwikkeling van schades en het optimaliseren van de interne processen.


Belangrijk hierbij is dat je weet hoe je draagvlak creëert binnen de organisatie, je schakelt over projecten en het verloop hiervan met zowel interne als externe partijen. In deze rol rapporteer je aan het management team.

Requirements

Om succesvol te zijn in de rol van Risk & QHSE Manager beschik je over minimaal 5 jaar ervaring bij een logistiek dienstverlener waarbij je kennis hebt opgedaan van contracten en risico’s. Verder beschik je over een afgeronde HBO opleiding. Ervaring met Microsoft Office en goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste, beheersing van de Duitse taal is een pre.


De belangrijkste soft skills waarover je beschikt zijn daadkracht, verantwoordelijkheid en sterke communicatieve vaardigheden om met diverse partijen (zowel intern en extern) op de juiste manier te communiceren. Je komt in een platte organisatie terecht, wat betekent dat je een grote mate van zelfstandigheid en commercieel inzicht hebt.

Offer

Werken bij Odin Warehousing & Logistics is gevarieerd en uitdagend. Er heerst een familiaire sfeer en wordt er op vrijdagmiddag samen geluncht. De medewerkers van Odin hebben het dan ook echt naar hun zin. Het is hard werken, maar de resultaten zijn fantastisch.

Application

Heb je interesse in de functie van Risk & QHSE Manager? Klik dan op ‘Solliciteren’ en stuur een up-to-date cv of neem contact op met Bart Spikker via +31 6 30 54 98 26.

Cookie Settings

Venturn uses various techniques to collect and store information when you visit our websites, including cookies.

Privacy Statement | Close
Settings