Equipment Planner – Rotterdam

Terug naar het vacatureoverzicht

Equipment Planner – Rotterdam

Opleiding: Universiteit (WO) | Niveau: Medior | Stad: Rotterdam | Land: Nederland

Introductie

Heb jij een passie voor logistiek en geeft het je een kick om complexe vraagstukken op te lossen? Ben je analytisch sterk en een echte planner? Dan ben jij mogelijk de nieuwe Equipment Planner bij Den Hartogh!

Organisatie

Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand dienstverlener in bulklogistiek voor de chemische-, gas-, polymeer-, en droge voedingsmiddelenindustrie. Den Hartogh is een familiebedrijf, dat is opgericht in 1920, en een hoofdkantoor heeft in Rotterdam. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh.

We zijn lokaal aanwezig in ieder deel van de wereld, met vestigingen op 43 verschillende locaties. Er zijn meer dan 1.600 medewerkers werkzaam. Daarnaast beschikt Den Hartogh over moderne bedrijfsmiddelen waaronder meer dan 18.850 tankcontainers, 6.700 droge-bulk containers, 400 tanktrailers en 530 vrachtwagens.

Functie

Binnen deze functie, werk je samen met collega’s in het MMP (meerdaagse materiaalplanning) team en ben je verantwoordelijk voor je eigen regio in Europa. Op basis van diverse inputs (vanuit Accountmanagement, Planning en Fleet), deel je het tankcontainer en roadbarrel materiaal in op de verschillende transportopdrachten en draag je zorg voor het herpositioneren van leeg materiaal. Daarbij functioneer je als een spin het operationele web met als doel een zo optimaal mogelijke planning te realiseren in termen van safety, customer satisfaction en kosten. Den Hartogh heeft een eigen TMS (Transport Management System) ontwikkeld met een geavanceerd algortime, waarmee je ondersteund wordt in het realiseren van deze KPI’s.


Taken en verantwoordelijkheden:

– Anticipatie op de juiste keuze voor materiaal, maar ook het gebruik van optimale routings via intermodale trein en boot verbindingen;

– Het repositioneren van leeg materiaal naar de regio’s waar de specifieke materiaal behoefte dit vraagt;

– Afstemming met de technische afdeling over zaken als reparatie en onderhoud om zo op effectieve wijze werkplaatsen van werk te voorzien;

– Netwerk optimalisatie in samenspel met de inkoop afdeling om afspraken en commitment met suppliers te realiseren;

– Adviserende rol naar de commerciele afdeling bij de afhandeling van tender processen of spot aanvragen. Daarnaast de begeleiding van succesvolle implementatie van nieuwe business;

– Naast de operationele werkzaamheden ben je betrokken bij diverse projecten waar de realisatie van de KPI’s centraal staan.

Functie eisen

– In het bezit van een afgeronde HBO of WO opleiding of enige jaren ervaring als senior transportplanner;

– Affiniteit met de (petro) chemie;

– Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;

– Sterke analytische vaardigheden;

– Stressbestendig en creatief in het bedenken van oplossingen;

– Vermogen om te gaan met een grote hoeveelheid informatie en hier de rode draad in kunnen identificeren;

– Vermogen om op strategische, innovatieve en conceptuele wijze te kijken naar een complex en veranderlijk netwerk;

– Een sterke intuitie en steile leercurve;

– Neemt initiatief en herkent de belangen van verschillende partijen.

Aanbod

Den Hartogh biedt een fulltime functie met veel verantwoordelijkheid in een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen. Arbeidsvoorwaarden zijn geregeld via de arbeidsvoorwaardenregeling, met daarin o.a. 30 vrije dagen, flexibele werktijden en een geïndexeerd middelloon pensioen. Daarnaast besteedt Den Hartogh veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Sollicitatie

Chantal van Gent

+31 (10) 304 20 70 / +31 (6) 3708 9513

chantal@venturn.nl

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen