HSE Coordinator – Rotterdam

Terug naar het vacatureoverzicht

HSE Coordinator – Rotterdam

Opleiding: HBO | Niveau: Medior | Stad: Rotterdam | Land: Nederland

Introductie

Bakker Group en RH Marine Netherlands zijn op zoek naar een HSE coördinator die met veel eigen inbreng en nieuwe initiatieven zich gaat inzetten om de gezondheid en veiligheid te verbeteren. Ben jij de ervaren en zelfstandige HSE coördinator die wij zoeken?

Organisatie

Het QHSE team waar jij deel van uitmaakt bestaat al uit twee collega’s die zich richten op Quality-werkzaamheden. Jij gaat je richten op het HSE gedeelte. Jij rapporteert net als jouw collega’s aan de algemeen directeur. Jij gaat dus zelfstandig aan de slag met HSE-werkzaamheden en initieert nieuwe initiatieven. Je krijgt dus veel ruimte voor eigen inbreng.

Functie

Gezondheid en veiligheid staan bij jou hoog in het vaandel en hier houd jij je dagelijks mee bezig. Als HSE-Coördinator ben jij binnen Bakker Group en RH Marine Netherlands verantwoordelijk voor alle HSE gerelateerde onderwerpen. Hierbij kan je denken aan risico- inventarisaties en evaluaties, diverse verbetertrajecten op het gebied van gezondheid en veiligheid, zoals een Safety Awareness Programma, maar ook de praktische uitvoering van het milieubeleid, voortkomend uit de milieuwetgeving. Je gaat werken vanuit onze kantoren in Sliedrecht en Schiedam.

Concreet bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden naast bovengenoemde punten uit:

● De ondersteuning bij het uitwerken en beschrijven van processen, richtlijnen en procedures die betrekking hebben op de arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu, waarbij voldaan wordt aan relevante wet- en regelgeving en normen;

● Het mede bewaken van de gezondheid, veiligheid van medewerkers en milieu aspecten binnen de organisatie. Onderdeel hiervan is het uitvoeren van audits. Jij denkt hierbij ook na over hoe wij continu kunnen verbeteren en optimaliseren;

● Het optimaliseren en implementeren van HSE Management Systemen.Functie eisen

● Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met Middelbare- of Hogere Veiligheidskunde;

● Kennis van normen zoals ISO 14001, OHSAS-18001 (ISO 45001) en VCA**;

● Ervaring en kennis van recente milieu wet– en regelgeving;

● Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

● Werkervaring met CO² reductie plannen en projecten;

● Ervaring met gedragsveranderingsprogramma’s op het gebied van veiligheid.

Aanbod

Naast een zelfstandige baan waar jij veel impact kan maken wordt jou geboden:

● Een salaris tot maximaal € 70.000, – bruto per jaar;

● 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;

● een laptop en smartphone van de zaak;

● onderdeel zijn van Pon met wereldwijd meer dan 13.000 medewerkers, waardoor je gebruik kan maken van kosteloze bedrijfsfysiotherapie, health checks, etc.;

● een pensioenregeling via PMT;

● de mogelijkheid tot collectieve zorgverzekering bij ONVZ of Zilveren Kruis;

● de mogelijkheid om mee te doen met de Pon Fit activiteiten, zoals bootcamps, fiets- en wielertochten, mud races, hardloopevents etc.

Inlichtingen

David Mak 06 81 04 96 05 / david@venturn.nl

Sollicitatie

David Mak 06 81 04 96 05 / david@venturn.nl

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen