Office Manager – Alblasserdam

Terug naar het vacatureoverzicht

Office Manager – Alblasserdam

Niveau: Medior | Stad: Alblasserdam | Land: Nederland

Introductie

Belisol is de grootste en snelst groeiende leverancier van kozijnen en deuren in Nederland. Voor de versterking van het team bij Belisol Alblasserdam zijn wij op zoek naar een ervaren Office Manager.

Organisatie

De organisatie is marktleider op het gebied van kozijnen, deuren en schuifpuien.

Functie

Als Office Manager ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de vestiging gerelateerde werkzaamheden en zorg jij ervoor dat alles in goede banen wordt geleid, inclusief de planning van de monteurs.


Er is dan ook een belangrijke taak voor je weg gelegd als het gaat om het tevreden houden van klanten en werknemers. Je voelt daarom goed aan wat er speelt op de werkvloer, je verwelkomt klanten op kantoor en regelt de facilitaire zaken. In deze functie rapporteer je aan de vestigingsmanager.

Functie eisen

Om succesvol te zijn in de rol van Office Manager beschik je over een afgeronde MBO opleiding met minimaal 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke rol. Omdat je veel ballen in de lucht houdt moet je goed het overzicht kunnen bewaren en prioriteiten kunnen en durven stellen.


Je komt in een ‘platte’ organisatie terecht, wat betekent dat je een grote mate van zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen hebt. De belangrijkste soft skills waarover je beschikt zijn klantgerichtheid, verantwoordelijkheid en assertiviteit. Ervaring met Outlook en goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Aanbod

Zoals je kunt verwachten van een bedrijf dat leidend is op het gebied van kozijnen, bieden zij uitstekende salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze rol ligt dat op maandbasis tussen de €2.250 en €2.750, exclusief vakantiegeld en reiskosten.

Sollicitatie

Bart Spikker +31 (10) 304 20 70

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen