Operations Manager – Breda

Terug naar het vacatureoverzicht

Operations Manager – Breda

Niveau: Executive | Stad: Breda | Land: Nederland

Introductie

Als Operations Manager ben je verantwoordelijk voor het runnen en het aansturen van het team Operations en projecten. De vestiging in Breda bestaat uit 5 mensen in de binnendienst en 12 mensen in de buitendienst, van administratie, opmeting, plaatsing en service tot aan de facturatie. In deze rol ben je onder andere verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van het geleverde werk.

Organisatie

De organisatie is marktleider op het gebied van kozijnen, deuren en schuifpuien en heeft de ambitie om de komende jaren behoorlijk te groeien.

Functie

Je bent een echte ‘people manager’ en daarmee verantwoordelijk voor de aansturing van de montage en de backoffice. Hierin weet je hoe je mensen moet coachen, je schakelt over projecten en het verloop hiervan en je zit kort op de service. Je rapporteert hierbij aan de Directeur.

Functie eisen

Om succesvol te zijn in de rol van Operations Manager beschik je over minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring binnen een dienstverlenende omgeving. Verder beschik je over een afgeronde MBO of HBO opleiding. Ervaring met een CRM-systeem en goede beheersing van de Nederlandse is een vereiste. Ervaring of een achtergrond in de bouw is een pre.


De belangrijkste soft skills waarover je beschikt zijn daadkracht, verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid. Je komt in een platte organisatie terecht, wat betekent dat je een grote mate van zelfstandigheid hebt.


Aanbod

Werken bij de organisatie is gevarieerd en uitdagend. Iedere taak die ze uitvoeren is anders. De organisatie wil een slag gaan maken in service in kwaliteit en ze zoeken dan ook iemand die dit kan realiseren. De medewerkers van de organisatie dragen dan ook bij aan een breed scala aan projecten. Het is soms hard werken, maar de resultaten zijn fantastisch.


Zoals je kunt verwachten van een bedrijf dat leidend is op het gebied van kozijnen, bieden zij uitstekende salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze rol ligt dat op jaarbasis tussen de €3.000 en €4.000, exclusief vakantiegeld en een bonus. Daarnaast heerst er een familiaire sfeer en zijn er vrijdagmiddagborrels.


Sollicitatie

Bart Spikker +31 (10) 304 20 70

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen