People & Performance

Wij onderscheiden twee pijlers in ons werk:  People & Performance

Onze afdeling People houdt zich bezig met de individuele mens in al zijn werkfacetten: we leveren interim-managers, subject matter experts en projectleiders. Wij vinden en recruiten uw nieuwe medewerkers. Doordat onze mensen continu samenwerken, zijn functienamen geen holle termen, maar betekenisvolle classificaties.

Onder de noemer van Performance werken we aan resultaat met verandermanagement, organisatieontwikkeling, procesverbetering, procesefficiëntie, ondersteuning en het overbrengen van kennis en kunde met trainingen en business games. Dit doen we voor afdelingen of voor complete bedrijven.

 

Groei en ontwikkeling bedrijf gaat hand in hand met die van medewerkers

Waar we met mensen samenwerken in een organisatie gaan onze afdelingen People en Performance hand in hand. De combinatie ervaren wij als een sterke synergie met een uiterst effectieve kruisbestuiving. Door ons dagelijks op het terrein van ons werkveld te begeven met onze Performance afdeling, kunnen we haarscherp aanvoelen en definiëren wat er nodig is op het terrein van onze People business. En andersom natuurlijk. We begeven ons immers in die organisaties en ervaren beide werelden. Door op mensniveau mee te werken aan de doelstellingen van een bedrijf, ontdekken we waardevolle verbanden tussen mensen en organisaties. Het maakt dat we makkelijk kunnen meedenken over enerzijds benodigde ontwikkeling, en anderzijds over de benodigde bemensing. Omdat we beide werelden dagelijks betreden, kunnen we onze kennis effectief uitwisselen en benutten.

 

People

Wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats.

  • Executive Search
  • Interim Services
  • Venturn Young Professionals

Performance

Wij ontwikkelen mensen en organisatie.

  • Maritime Business Consultancy
  • Training en Development

 

Contact

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen