Werken bij Venturn

Werken in de maritieme sector bij Venturn betekent werken in een bruisende en gedreven omgeving

 

Afwachten en even aankijken is er niet bij. Op een proactieve en gedreven manier zetten wij extra stappen. Eigenlijk hebben we maar één doel: wij werken keihard aan zeer tevreden klanten in de maritieme sector. Daarom hebben wij gedragscodes afgesproken waar we elkaar in leiden, volgen en helpen ontwikkelen. Op deze manier willen wij indruk maken op de klant en daarmee onszelf onderscheiden. Wij zetten ons daarom altijd maximaal voor dit doel in. Daarmee dienen we de maritieme en logistieke wereld, die we zo bewonderen, op de beste manier. We kenmerken onszelf dan ook als gepassioneerde experts.

Wil jij daar bij horen, hou je van dezelfde wereld en ken je de weg in die wereld? Denk je dat je deze mentaliteit ook bezit? Dan ben jij geschikt om te werken bij Venturn! Pak de telefoon en vertel ons hoe jij waarde kan toevoegen voor onze klanten. Wellicht hebben wij voor jou een vacature in de maritieme sector!

 

Vacatures

Contact

Venturn Brochure

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen