“Als je vanuit het raam van je woonkamer bij wijze van spreken de havens van Rotterdam ziet liggen, voelt het als een geweldige kans om in die sector aan de slag te kunnen gaan.”

Cedric ’t Hart

Tijdens de studies Geschiedenis en Internationale Betrekkingen in Rotterdam en Leiden oriënteerde ik me in eerste instantie op een loopbaan in de diplomatieke dienst. Maar ik kwam er al snel achter dat niet zozeer het diplomatieke, maar vooral het internationale aspect mij interesseerde.

Na verschillende stages en uitwisselingsprogramma’s in Azië, allemaal met een focus op handel, stond voor mij vast dat mijn toekomstige werkomgeving dus in elk geval internationaal en dynamisch moest zijn. En als het even kan met een steile leercurve.

Als je vanuit het raam van je woonkamer bij wijze van spreken de havens van Rotterdam ziet liggen, voelt het als een geweldige kans om in die sector aan de slag te kunnen gaan.

Het Venturn Young Professional Programma biedt me die kans. Een kans om in de dynamische en internationale maritieme sector een carrière-start te maken, bij onderling zeer verschillende bedrijven. Het bijbehorende trainingsprogramma met veel aandacht voor persoonlijke en praktische vaardigheden, geeft me het gevoel dat ik echt kan investeren in mijn toekomst. Belangrijk bijkomend voordeel is natuurlijk dat je meteen een netwerk bouwt met je collega young professionals.

Ik heb enorm veel zin om te beginnen met mijn eerste opdracht, een functie in change management bij een groot wereldwijd opererend logistiek bedrijf!

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen