Dennis Mol

Dennis Mol heeft ervaring als ‘business and change executive‘ in wereldwijde opererende maritieme bedrijven, met aandeelhouders vanuit private equity of met een beursnotering. Hierbij is hij eindverwoordelijk (geweest) voor business P&L’s tijdens de nieuwbouw en lifecycle fase voor verschillende verticale markten zoals container schepen, RoRo en (liquid)bulkschepen, superjachten en offshore. Naast operationele rollen heeft Dennis tevens technologische vernieuwingen aangestuurd en geïmplementeerd in corporate bedrijven en scale-up omgevingen. Momenteel leidt hij de wereldwijde digitale bedrijfstransformatie van MacGregor Group (onderdeel van het Finse beursgenoteerde Cargotec Oyj).

“Het inspireren van medewerkers in een snel veranderende maritieme (digitale) wereld en collega’s een zinvol kader bieden om te participeren en te versnellen is de grootste uitdaging vandaag.” Als lid van de adviesraad zorgt Dennis voor het “verbinden van de punten” en stimuleert hij Venturn om onze positie nog verder te versterken in de dynamische wereld van vandaag.

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen