Dick Binkhorst

Dick (D.H.) Binkhorst Bsc M.Mar. begon zijn carrière als koopvaardijofficier, studeerde af als Gezagvoerder en in bedrijfskunde en keerde terug aan wal als nautisch expert. Vanaf 1976 bekleedde hij senior management posities als VP en directeur in verscheidene groepen van bedrijven in handel, havendiensten, expeditie en logistiek.

In 1984 richtte hij Plimsoll Management Consultancy op en heeft sindsdien een groot aantal opdrachten uitgevoerd in de internationale haven-, scheepvaart-, logistiek- en expeditiesector. Deze opdrachten waren met name gericht op C-level executive search, interim en turn-around management, strategie en M&A en haalbaarheidsstudies.

Dick was van 2004 tot 2017 achtereenvolgens bestuurslid, VP, President en niet-uitvoerend bestuursvoorzitter van Experts for Experts International (CH). Hiernaast was hij lid van de Raad van Advies van de Global Institute of Logistics (NY). In Oktober 2018 verkocht hij Plimsoll’s Executive Search activiteiten aan Venturn, waarna hij Plimsoll’s strategie en consultancy onder zijn eigen naam voortzette. Tegelijkertijd trad hij toe tot Venturn’s Raad van Advies: “Ik kijk uit naar de samenwerking met de Venturn partners en medewerkers, alsmede mijn collega-raadsleden, met de intentie om bij te dragen aan de toekomst van onze gefuseerde bedrijven.”

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen