“Als geboren Rotterdammer vind ik het ontzettend gaaf om in de enorme maritieme en logistieke sector aan de slag te gaan.”

Frank Seip

Als bachelorstudent Economie en Bedrijfseconomie legde ik de basis voor een Master in Urban, Port and Transport Economics aan de Erasmus Universiteit. Tijdens die master ontdekte ik dat supply-chain en optimalisatieproblemen mij sterk interesseerden. Na mijn afstuderen ging ik op zoek naar een serieuze uitdagende baan. Toen ik las over het Venturn Young Professionals Programma wist ik direct dat dit een van mij favoriete vacatures was. Waar Venturn het verschil maakte was de snelheid en de sfeer. Binnen twee weken kon ik langskomen op de selectiedag die eindigde met een borrel. Nog geen week later had ik mijn eerste kennismakingsgesprek met een grote speler in de logistieke sector: Den Hartogh Logistics.

Het Venturn Young Professionals Programma zet je niet alleen aan het werk bij een gaaf bedrijf, ook helpen trainingen op het gebied van public speaking, project management en dataanalyse om jezelf te verbeteren en nog beter te gaan ontdekken waar je passie ligt.

Als geboren Rotterdammer vind ik het ontzettend gaaf om in de enorme maritieme en logistieke sector aan de slag te gaan. Met de steun van Venturn kun je serieuze stappen zetten in je maritieme carrière.

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen