“Better regret something you did, than something you didn’t.”

Jasper Bres

Toen ik als kleine jongen midden in Rotterdam opgroeide was ik al gefascineerd door de boten die de Maas op- en afvoeren. Met een opa die zijn hele leven werkzaam was in de haven kreeg ik zo ook het een en ander mee.

De maritieme/logistieke industrie is voor mij zo intrigerend vanwege het kolossale karakter dat deze bezit. 90% van al het transport op deze planeet gaat vandaag de dag nog steeds over zee.

Tijdens mijn middelbare school werkte ik in de Cruise Terminal Rotterdam en zag zo van dichtbij wat er allemaal komt kijken bij het reilen en zeilen van een cruiseschip. Toen ik na het afronden van mijn bachelor rechten aan de Universiteit Utrecht en het lopen van een stage bij een advocatenkantoor en juridische stage bij Holland Casino hoorde van de masteropleiding ‘Maritime & Transport Law’ twijfelde ik geen moment. Dit was precies wat ik zocht. Terug naar Rotterdam, een wereldstad met een wereldhaven. Een zeer kleinschalige, Engelstalige master met studenten van over de hele wereld hebben ervoor gezorgd dat ik ook veel heb meegekregen van wat er op andere plekken in de wereld speelt in de maritieme industrie, zoals ook de logistieke- en de verzekeringskant, en niet alleen het juridische aspect.

Ik ben altijd al een sociaal en communicatief vaardig persoon met een groot empatisch vermogen geweest, en voel mij als een vis in het water met anderen om mij heen. Dit uit zich in het feit dat ik een echte teamspeler ben met een hands-on mentaliteit en ik het bereiken van resultaat altijd voorop stel, ongeacht de manier waarop dit gebeurt.

Door het bovenstaande ben ik precies op mijn plek binnen het Venturn Young Professional Programma waarin ik mij continu kan blijven ontwikkelen door middel van de aangeboden trainingen in een zeer dynamische, internationale omgeving. Daarbovenop komt nog dat dit alles gebeurt in een leuk team dat passies & interesses met elkaar deelt. Kortom: de perfecte kick-start voor mijn maritieme carrière!

 

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen