Jenny Oortwijn

Hi! Ik ben Jenny, 22 jaar, geboren in dé fruitstad van Nederland. In mijn dagelijks leven voer ik graag feministische discussies, draag ik gekleurde broeken en als ik naar de sportschool ben geweest dan vertel ik je met liefde hoeveel spierpijn ik heb. Ik heb Amsterdam ingeruild voor Rotterdam omdat ik hier de master Marketing Management met een focus op marketing analytics ga volgen.

Vanaf september 2018 ben ik werkzaam op de marketing afdeling van Venturn. Hier hoop ik veel te leren over de praktische kant van marketing. Mijn bachelor communicatiewetenschap en master marketing management zijn allebei heel erg gericht op academisch onderzoek en wetenschappelijke theorieën. De uitdaging zal dan ook zijn om deze kennis te implementeren in mijn werk en daarbij ook de maritieme sector te leren kennen. Elke stap die ik in mijn carrière en tijdens mijn studie neem is met het doel om te groeien en te leren. Daarom ben ik erg blij om bij Venturn te beginnen!

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen