Kimberley de Ruiter

Eind 2017 begon ik met mijn afstudeerstage bij Venturn, die in eerste instantie maar drie maanden zou duren. Al snel werd van beide kanten duidelijk dat drie maanden toch wel erg kort was, aangezien ik prima op mijn plek zat op kantoor! Ik heb besloten na mijn stage te blijven en ben inmiddels werkzaam als Marketing & Branding Specialist. Mijn passie ligt bij het introduceren van de maritiem logistieke wereld als een energetische sector die zich op hoog tempo ontwikkelt.

Vanuit mijn achtergrond als Communicatiewetenschapper benader ik praktische issues vanuit een academisch perspectief. Bij Venturn krijg ik voortdurend de kans om mezelf te ontwikkelen en verder te zoeken naar een intersectie van wat relevant is in de maritieme sector en wat mij persoonlijk interesseert. Hierbij zie ik dat data analyse een onmisbaar onderdeel is geworden in het bedrijfsleven en daarom heb ik met veel plezier het Venturn Data Science Programma afgerond.

Naast mijn werkzaamheden bij Venturn, volg ik de master Global Business & Sustainability aan de Rotterdam School of Management. Ik zie veel kansen in onze sector om duurzaamheid nog verder te integreren in de bedrijfsvoering. Mijn ambitie is dan ook om dit in de toekomst samen met onze klanten te kunnen bewerkstelligen. Kortom, binnen de wereld van het maritieme en de logistiek ben ik nog lang niet uitgegroeid!

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen