“De inhoudelijk uitdagende functies die het programma je kan bieden, samen met de trainingen die je krijgt voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling, maken een goede kickstart voor je carrière!”

Koen van Goeverden

Mijn naam is Koen. In de zomer van 2017 heb ik de master Mechanical Engineering met een specialisatie in Transport Engineering en Logistics (TEL) afgerond aan de TU Delft. Na mijn afstuderen merkte ik dat ik interesse had in veel verschillende richtingen en daarom moeite had te kiezen of ik nu bijvoorbeeld voor een technische, logistieke, of misschien wel IT carrière wilde gaan.

Bij de gesprekken met Venturn merkte ik gelijk dat er veel aandacht besteed werd om zo goed mogelijk je passie en interesses te achterhalen. Door de combinatie van het goede luisteren naar je wensen en de vele contacten die ze in de maritieme sector hebben, zijn ze in de staat de perfecte match voor je te vinden. De goede reputatie die ze in de loop der jaren met het VYP (Venturn Young Professional) Programma hebben opgebouwd, zorgde er vervolgens voor dat mij als starter direct al een functie met veel verantwoordelijheden toevertrouwd werd. De inhoudelijk uitdagende functies die het programma je kan bieden, samen met de trainingen die je krijgt voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling, maken een goede kickstart voor je carrière!

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen