Laura de Ruijter

Hallo! Leuk dat je interesse hebt in Venturn! Mijn naam is Laura de Ruijter en ik ben werkzaam bij Venturn als Junior Consultant Executive Search.

Na ruim een jaar werkzaam te zijn geweest op het gebied van marketing en communicatie, kwam ik erachter dat ik het contact met de mens erg miste. Mijn voldoening haal ik uit het bij elkaar brengen van mensen en kansen.

Of er Data Science, Supply Chain Management of commerciële vraagstukken op de strategische agenda staan, het staat of valt met de mensen die het gaan bewerkstelligen.

Ik houd me graag bezig met duurzaam waarde creëren en relaties onderhouden. Mijn focus ligt dan ook op het inhoudelijke en persoonlijke contact met zowel de kandidaten als onze opdrachtgevers. Samenhang tussen de delen en doelen is voor mij cruciaal om gemotiveerd te zijn en te blijven. Uiteindelijk is het resultaat doorslaggevend, maar nooit ten koste van alles en iedereen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door continu op zoek te zijn naar de vraag achter de vraag, om zo daadwerkelijk een onderwerp of persoon te doorgronden. Pas dan kan er worden gewerkt aan een werkelijke oplossing. Uiteraard gaat dit gepaard met veel plezier en een gezonde dosis humor.

Wil je graag meer weten over mij of over Venturn? Neem dan gerust contact met me op!

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen