Lucas Tak

Energiek, ambitieus, en vol enthousiasme, dat ben ik. Lucas tak. We work hard, we play hard!

Als toekomstig alumnus van de Rotterdam Business School, heb ik recent mijn plek bij Venturn gevonden. Als Business Development stagiair, richt ik me vooral op het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden en kansen voor Venturn om onze bedrijfsactiviteiten en diensten uit te breiden.

Tijdens mijn opleiding heb ik me bezig gehouden met commercie en entrepreneurship. Zo heb ik een breed toepasbare skill-set ontwikkeld, die goed van pas komt bij de toenemende en essentiële internationalisatie van de Nederlandse economie. Aan het begin van 2018 keerde ik terug in Nederland na mijn uitwisseling. Zes maanden lang woonde ik in de Zuid-Franse stad Lyon. Hier studeerde ik International Business en Marketing en leerde ik over allerlei verschillende bedrijfsculturen van over de hele wereld. Ik maakte vrienden voor het leven en legde de fundering voor een internationaal zakelijk netwerk. Ik leerde om volop van iedere minuut te genieten en altijd nieuwe avonturen op te zoeken. Tenslotte is de wereld ons speelveld!

Nu ik terug ben, wil ik graag mijn ervaring toepassen in een professionele omgeving. Ik heb nog steeds niet gevonden waar ik precies naar op zoek ben en ik denk dat Venturn mij uitstekende kansen kan bieden voor mijn toekomstige carrière. Vanuit mijn sociale persoonlijkheid heb ik het altijd leuk gevonden om met mensen samen te werken. Wij bij Venturn willen jou dan ook graag beter leren kennen, dus wees vooral niet verlegen! Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met mij of mijn collega’s. Welkom bij Venturn!

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen