Mark van Andel

Mijn naam is Mark van Andel, ik ben sinds 1 juni 2018 bij Venturn actief als Managing Partner. Ik ben al vele jaren werkzaam in de wereld van transport en logistiek. Na mijn studie begon ik met veel enthousiasme in de Rotterdamse haven. Met het zoutwatervirus ben ik altijd besmet gebleven; mijn passie ligt dan ook in de maritieme logistiek.

Ik geloof in innovatie: zo maakt de informatie- en communicatierevolutie de maritieme en logistieke sector niet alleen transparanter maar ook toegankelijker voor nieuwe spelers. We staan dan ook op het punt van grote veranderingen. Maar, ik heb ook gemerkt dat deze veranderingen alleen succesvol kunnen landen als de organisaties die hiermee moeten werken er klaar voor zijn. Change management, training en development, het vasthouden en het zoeken van nieuw talent (zowel jong als ervaren) zijn daarin zeer belangrijk.  En dit is nu precies de sweet spot van wat Venturn te bieden heeft!

Met onze consultancyactiviteiten helpen we vele bedrijven hierin de juiste route te vinden. Dat is leerzaam, inspirerend en zeer dankbaar werk. Daarnaast is Venturn een club met enthousiaste, creatieve en toegewijde mensen die iedere dag weer tot het uiterste gaan voor onze relaties.

Zo blijven we met z’n allen ontwikkelen—dat is misschien nog wel het allerbelangrijkste—en dit geeft mij veel plezier en voldoening!

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen