Martijn Bekke

Als fervent zeiler begeef ik mij graag op of rondom het water. Toen ik 2012 mijn Master Strategic Management afrondde, was het dan ook een logische stap om in de maritieme wereld te gaan werken. Het Young Professionals Progamma bood mij een unieke kans om aan projecten te werken bij verschillende bedrijven waarbij je de gehele keten goed leert kennen, zowel in Nederland als in het buitenland. De internationale omgeving die constant aan het veranderen is, is wat mij zo aanspreekt aan de maritiem-logistieke wereld. Elke dag is er weer genoeg ruimte om bij te leren en zijn er uitdagingen die aangepakt kunnen worden.  

Mijn ambitie om internationaal te werken werd al werkelijkheid op mijn derde dag bij Venturn, toen ik voor een maand naar het Midden-Oosten werd gestuurd. In 2015 heb ik Venturn verlaten om 2,5 jaar in Nigeria te werken bij een wereldwijd opererende havenagent en logistiek dienstverlener. Ik ben weer teruggekeerd bij Venturn, ditmaal in de rol van Marketing Consultant. Op dit moment werk ik in Oman op de commerciële afdeling van Sohar Port and Freezone waar mijn opdracht het vernieuwen van de marketingstrategie is.

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen