Monica Martens

Mijn naam is Monica Martens en sinds februari 2016 ben ik werkzaam als medewerkster Office Support bij Venturn. Als medewerkster Office Support ben ik voornamelijk bezig met het vloeiend verlopen van onze interne organisatie.
Hieronder vallen de boekhoudkundige, administratieve en facilitaire zaken die bij ons bedrijf horen.
Vanaf de cijfers in de boekhouding tot het ontvangen van gasten, ik doe het allemaal en vind het heerlijk om verschillende taken uit te mogen voeren. Geen dag is hetzelfde!

Na de HAVO ben ik eigenlijk direct gaan werken. Ik wist gewoonweg niet wat ik later wilde worden dus heb ik mezelf in het diepe gegooid. Door verschillende banen uit te hebben geprobeerd weet ik nu goed wat ik wil doen: Een spin in het web zijn. Verschillende taken en uitdagingen aan gaan is wat bij mij past.

Ik ben open, eerlijk en recht door zee. ‘What you see is what you get’ of zoals wij hier in Rotterdam zeggen: ‘Geen woorden, maar daden.’ Ik houd van een goede werksfeer met een gezonde dosis humor en voel me dan ook als een vis in het water hier bij Venturn.
En dat ik elke keer weer mag werken in het mooie Hulstkampgebouw aan de Maaskade is een extra mooi cadeautje!

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen