Niels Romme

Mijn naam is Niels Romme en reeds vanaf mijn jeugd dol op het zoute water! Mijn passie zit in het zien en grijpen van kansen in deze dynamische en internationale niche waarin we opereren. Ik krijg erg veel energie van het identificeren en ontwikkelen van nieuwe relaties voor wie we onze diensten mogen inzetten. Het mooie van in een niche opereren, is dat je door focus en toewijding de grote internationale markt en verhoudingen tussen partijen eigenlijk redelijk klein en inzichtelijk kan maken.

Naast business development werk ik ook graag samen met onze search afdeling aan het bemiddelen van de juiste executives op de juiste positie. Het geeft een bijzonder goed gevoel als je iemand aan een prachtbaan hebt geholpen en onze klant helemaal tevreden is. Er zijn zoveel mooie bedrijven en prachtige posities in onze niche markt; die ontdekken, begrijpen en ontwikkelen, daar kun je me ’s nachts voor wakker maken!

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen