Niels van Geffen

Mijn naam is Niels van Geffen. Tijdens mijn studie International Public Management & Policy raakte ik geïnteresseerd in complexe vraagstukken waar zowel overheid als private sector een rol in speelden. De Rotterdamse haven leek mij dan ook een ideale plek om in dit vakgebied te gaan werken. Zo kwam ik al snel bij het Young Professionals programma van Venturn uit.

De organisatie waar ik nu werk is een organisatie waarin publieke en private partijen samenwerken om de bereikbaarheid van Rotterdam te verbeteren door onder andere innovatieve logistieke oplossingen voor bedrijven. Dit leidt bijvoorbeeld tot verhoogde efficiëntie bij bedrijven, maar het vergroot ook de leefbaarheid van de stad door minder vervuiling en files. Ik vind het enorm interessant om te zien dat privaat en maatschappelijk belang hand in hand gaan en om bij te dragen aan de realisatie hiervan.

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen