Patrick van de Ven

Ik ben Patrick van de Ven, ik ben ondernemer, voel mij thuis in de maritieme logistiek en zie kansen waar anderen ophouden. De mensen waarmee ik werk zijn me enorm dierbaar en geef ik de ruimte en hulp zich te ontwikkelen en boven zichzelf uit te stijgen. Ik weet mensen en organisaties te verbinden, krijg snel pijnpunten boven tafel, weet de risico’s te managen en draag graag bij aan de positieve verandering en oplossing van de pijn.

Alles wat ik doe, doe ik omdat ik het leuk vind. Ik geloof erin dat als je doet wat je leuk vindt en waar je passie ligt, dit het je makkelijker maakt om er goed in te zijn en er plezier in te blijven houden. Ik ben dan ook trots op het succesvolle bestaansrecht van Venturn sinds 2000. We groeien ieder jaar door enthousiaste en gedreven mensen toe te voegen aan ons netwerk en daarmee succesvol te zijn in de wereld van mijn geliefde zoute water. Dat stemt mij gelukkig en fortuinlijk.

Je kunt me altijd bellen voor vraagstukken over organisatie ontwikkeling, efficiencyslagen, kortom Business Consultancy en ook het inzetten van trainingen voor het bereiken van de juiste doelen. Als je het niet weet kom ik graag met je meedenken om te brainstormen over de juiste oplossing. Weet je het wél; dan denk ik graag mee hoe dit te realiseren.

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen