“Venturn biedt een baan in de maritieme sector waarbij je in de keuken van meerdere bedrijven kan kijken en daarnaast nog verschillende trainingen kan doen. Kortom, precies wat ik zocht met mijn brede interesse in de maritieme sector.”

Sander de Jong

Mijn naam is Sander de Jong. Ik ben afgestudeerd aan de TU Delft in de richting Transport, Infrastructuur en Logistiek. Tijdens de studie in Delft is mijn passie voor de maritieme wereld gegroeid. Na mijn afstuderen ben ik dan ook op zoek gegaan naar een baan in de maritieme sector. Mijn brede interesse maakte de zoektocht erg omvangrijk, maar één ding was zeker, namelijk: de maritieme sector.

Toen ik in contact kwam met Venturn was ik meteen enthousiast over het Young Professionals Programma. Venturn biedt een baan in de maritieme sector waarbij je in de keuken van meerdere bedrijven kan kijken en daarnaast nog verschillende trainingen kan doen. Kortom, precies wat ik zocht met mijn brede interesse in de maritieme sector. Mijn eerste opdracht is in de kolen en erts overslag op de EMO terminal waarbij ik meteen op één van de hotspots in de Rotterdamse haven kom, de Maasvlakte!

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen