Wim Bens

Wim Bens is een energieke en doelgerichte professional met ervaring in verschillende strategische leiderschapsrollen. Hij is zeer bekwaam in het opbouwen en onderhouden van connecties. “Mijn passie ligt bij het ondersteunen van mens en organisatie ten tijde van verandering.”

Deze passie deelt hij met Venturn en hij levert met veel enthousiasme zijn bijdrage als lid van Venturn’s Raad van Advies. Vanuit Wim’s achtergrond en ervaring in de afgelopen 30 jaar, gelooft hij sterk in het voortdurend blijven ontwikkelen van mensen en het bieden van ontplooiingsmogelijkheden. “Vanuit het verleden heb ik in verschillende samenwerkingen Venturn al leren kennen als een slagvaardig en innovatief bedrijf. De dienstverlening van Venturn, “het ontwikkelen van mensen en het vernieuwen van organisaties en processen”, is me dan ook op het lijf geschreven. Vandaar dat ik graag in de Raad van Advies een steentje probeer bij te dragen aan het in beweging krijgen en houden van de maritieme en logistieke sectoren.”

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen