Risk & SHEQ Manager – Hoogvliet

Terug naar het vacatureoverzicht

Risk & SHEQ Manager – Hoogvliet

Niveau: First-level Management | Stad: Hoogvliet | Land: Netherlands

Introductie

Als Risk & SHEQ Manager houd je je onder andere en vooral bezig met kwaliteitsmanagement, veiligheid, verzekeringen en de afhandeling van claims.

Het bedrijf, met een modern hoofdkantoor gevestigd in Hoogvliet, bestaat uit ongeveer 50 mensen, van operationeel tot management niveau.Organisatie

Over Odin Odin Warehousing & Logistics is een sterk groeiende logistiek dienstverlener en heeft de ambitie om flinke stappen te maken. Het is een familiebedrijf met eigen loodsen en ze bieden oplossingen voor distributieprocessen, waaronder uitstekende opslagmogelijkheden, een vlotte afhandeling van douaneformaliteiten en tijdige leveringen.

Functie

Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de diverse audits (bijvoorbeeld ISO), het onderhouden en actualiseren van de RI&E, de volledige verzekeringsportefeuille, contractbeoordeling- en beheer en de afhandeling van schades conform het wettelijk kader, nationale en internationale conventies en reguleringen en het optimaliseren van de interne processen binnen de diverse competenties.


Belangrijk hierbij is dat je weet hoe je draagvlak creëert binnen de organisatie, je kunt schakelen tussen de diverse bezigheden/projecten en goed communiceert met zowel interne als externe partijen. In deze rol rapporteer je aan het management team/de directie.


Functie-eisen

Om succesvol te zijn in de rol van Risk & SHEQ Manager beschik je over minimaal 5 jaar ervaring bij een logistiek dienstverlener waarbij je kennis hebt opgedaan van contracten en risico’s. Verder beschik je over een afgeronde HBO opleiding. Ervaring met Microsoft Office en goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste, beheersing van de Duitse taal is een pre.


De belangrijkste soft skills waarover je beschikt zijn daadkracht, verantwoordelijkheid en sterke communicatieve vaardigheden om met diverse partijen (zowel intern en extern) op de juiste manier te communiceren. Je komt in een platte organisatie terecht, wat betekent dat je een grote mate van zelfstandigheid en commercieel inzicht hebt.


Aanbod

Werken bij Odin Warehousing & Logistics is gevarieerd en uitdagend. Er heerst een familiaire sfeer en wordt er op vrijdagmiddag samen geluncht. De medewerkers van Odin hebben het dan ook echt naar hun zin. Het is hard werken, maar de resultaten zijn fantastisch.

Sollicitatie

Heb je interesse in de functie van Risk & SHEQ Manager? Klik dan op ‘Solliciteren’ en stuur een up-to-date cv of neem contact op met Bart Spikker via +31 6 30 54 98 26.

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen