Technisch Specialist (Elektrotechniek) – Papendrecht

Terug naar het vacatureoverzicht

Technisch Specialist (Elektrotechniek) – Papendrecht

Opleiding: HBO | Niveau: Medior | Stad: Papendrecht | Land: Nederland

Introductie

Ben jij een elektrotechnisch specialist die een uitdaging niet uit weg gaat? Wil je werken bij een bedrijf waar volop mogelijkheden zijn jezelf te ontwikkelen? Heb jij affiniteit met de scheepvaart en wordt je enthousiast van werken met Caterpillar motoren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij gaat voor nieuwe en doorlopende projecten technische innovaties ontwikkelen, vervaardigen en testen. Natuurlijk doe je dit niet altijd alleen. Je werkt samen met een team van specialisten die ook ieder een eigen vakgebied hebben. Jij bent binnen het Marketing en Technology team de specialist op elektrotechnisch vlak in de breedste zin van dit vakgebied. Hiernaast ben je het aanspreekpunt voor Caterpillar op technisch vlak.

Je bent in staat om zowel vanuit een conceptueel niveau als vanuit de technische toepasbaarheid mee te denken over innovaties en geef je vanuit jouw vakgebied, gevraagd en ongevraagd je ideeën over de mogelijkheden om te innoveren.

Organisatie

Pon Power B.V. is de importeur van Caterpillar motoren in Nederland. Zij zijn actief op het gebied van verkoop van en het verlenen van service aan CAT diesel- en gasmotoren, generatorsets en installaties voor warmtekrachtkoppelingen (WKK’s). Ze zijn een organisatie met circa 360 medewerkers en zijn gevestigd in Papendrecht en hebben daarnaast verschillende Service Vestigingen verspreid door Nederland.

Functie eisen

  • Voor jou prikkelt een lastige opgave de werklust.
  • Je hebt een pro-actieve houding, je bent niet bang om initiatieven te tonen en beslissingen te nemen.
  • Een afgeronde HBO opleiding, (Energietechniek of Elektrotechniek).
  • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring.
  • Je bent een specialist in elektrisch onderhoud.
  • Kennis van (Caterpillar) motoren, generatorsets, overbrenging en elektrotechnische systemen in de scheepvaart helpt jou in deze functie.
  • Je bent in staat om zowel projectmatig als zelfstandig te werken.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Een uitdagende functie binnen Pon Power, de officiële Nederlandse importeur van Caterpillar motoren! Bij Pon Power BV zijn de verantwoordelijkheden diep in de organisatie gedelegeerd. Onze kernwaarden Passion to Perform, Trust to Act, Act responsibly en Make it Fun, bepalen onze identiteit en gelden als basis voor onze onderlinge samenwerking. Je ontvangt een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een leaseauto), een jaarlijks prestatie gerelateerd extra inkomen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.