Terminal Excellence game in samenwerking met InHolland

Terminal Excellence game bij InHolland Rotterdam

Deze week heeft Venturn de Terminal Excellence Game gesimuleerd met studenten van Hogeschool InHolland in Rotterdam. De gamingsessie is onderdeel van de minor Sea Port Management en geeft een goed beeld van de werking van een containerterminal.

Gedurende twee dagen namen drie teams elk het management van een noodlijdende containerterminal over. Allerlei reële beslissingen en situaties moeten worden afgehandeld; van onderhandelingen met vakbonden en rederijen tot het dealen met externe gunstige en ongunstige gebeurtenissen. De teams wedijveren om het beste jaar- en eindresultaat te bereiken en te voldoen aan de zelf bepaalde winning-criteria. Zo vormde veiligheid één van de zes winning-criteria. Niet gek binnen een groep studenten waarvan een groot deel de opleiding Integrale Veiligheid volgt.

Binnen de game is niet alleen het berekenen van de juiste capaciteit van belang. De grote flexibiliteit binnen de game stimuleert tot innovatief en creatief denken. Samenwerken, belangenbehartiging, risico’s analyseren en strategisch denken zijn key voor een succesvolle operatie.

Studenten beschrijven de Business Game als uitdagend, realistisch, leerzaam en herkenbaar. Precies de pijlers die wij willen leveren.

Terminal Excellence

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen