thumb
Contact
Name Bart Spikker
Email Bart@venturn.nl
Business number +31 (10) 304 20 70

Business Analist • Rotterdam

Neele-Vat biedt maatwerkoplossingen voor ieder deel van de logistieke keten. De complexiteit en diversiteit die logistieke processen met zich meebrengen zijn dan ook niet onbekend. Het verder automatiseren van processen met als doel deze efficiënter en sneller te maken met oog op kwaliteit is als Business Analist jouw belangrijkste taak.

De organisatie groeit flink en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van alle enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een ambitieus bedrijf? Dan willen wij je graag leren kennen.

Jouw nieuwe functie

Als Business Analist weet jij de juiste vragen te stellen om inzicht te krijgen in de kleinste stappen van een specifiek logistiek proces. Je moedigt openlijke en effectieve communicatie aan en creëert een participatie en betrokken werksfeer. Hiervoor benader je alle betrokken partijen; de operationele collega’s die dag dagelijks met de systemen moeten werken, de leidinggevende voor de KPI dashboards en de SHEQ afdeling om de naleving van wet-en regelgeving te borgen.

Hiermee krijg je niet alleen een goed beeld van de bedrijfsprocessen maar weet jij de wensen en eisen van de organisatie ook te vertalen naar project teams en software engineers. Samen met de engineers test je de nieuwe functionaliteit die je vervolgens op een inspirerende en motiverende manier, o.a. met behulp van e-learn trainingen, onder de aandacht brengt bij de collega’s. Hierdoor stimuleer jij de veranderkracht binnen de organisatie.

Wie ben jij?

Voor deze functie beschik je over WO werk- en denkniveau. Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling je bent communicatief sterk. Verder ben je analytisch ingesteld, vraagstukken en problemen bekijk je vanuit verschillende invalshoeken. Ook kun je snel hoofd- en bijzaken onderscheiden. Daarnaast heb je de behoefte om zelfstandig te werken. Dit geeft je energie om er het succesvolste van te maken en je verder door te ontwikkelen.

Het aanbod

Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder is er ook genoeg aandacht voor jouw ontwikkeling. En uiteraard worden er ook leuke activiteiten en incentives geregeld. Denk bijv. aan bezoekjes van de ijscoman, team/bedrijfsuitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels.

Voel jij je aangesproken? Solliciteer direct!

Heb je interesse in de functie van Business Analist? Klik dan op ‘Solliciteren’ en stuur een up-to-date cv of neem contact op met Bart Spikker via +31 6 30 54 98 26..

 • Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, ppt, pptx, bmp, txt, pages, Max. file size: 15 MB.
 • Your data is safely stored and will only be used for recruitment purposes.

Request a call back
   * required, we will use your contact details to contact you. We will not share your contact details with other parties.

   maaskade 119, Rotterdam        info@venturn.nl          +31 (0)10 304 20 70

   maaskade 119, Rotterdam
   info@venturn.nl
   +31 (0)10 304 20 70