thumb
Contact
Name Bart Spikker
Email Bart@venturn.nl
Business number +31 (10) 304 20 70

Business Analyst • Zoetermeer

TKH Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektronische Security & Site Management Systemen. Zij bieden innovatieve totaaloplossingen op het gebied van Security Management, toegangscontrole, videobewaking, inbraakdetectie, intercom, persoonlijk toezicht, parkeerbeheer en tijdregistratie.

De organisatie bestaat uit ruim 130 ervaren medewerkers die ernaar streven om continu de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ze zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen voor de markt met een focus op creativiteit, flexibiliteit en open architectuur.

Jouw nieuwe functie

Door de gehele keten dienstverlening ligt de uitdaging in het inrichten van een inzichtelijk ERP systeem. Momenteel wordt er vanuit Exact Globe gewerkt en is er beperkt inzicht in alle onderdelen en de verhoudingen in het gehele proces. Hierdoor is men opzoek naar iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die helpt bij de implementatie van een op maat gemaakt ERP-systeem.

Per afdeling moeten processen worden uitgeschreven om vervolgens te kunnen beginnen met de ontwikkel/implementatiefase van dit ERP systeem. Deze data en processen moeten de afdelingen zelf aanleveren en inrichten, maar zullen vooral moeten worden nagejaagd en geëvalueerd.

Jij zorgt ervoor dat je de data monitort, analyseert en optimaliseert in combinatie met het uitvoeren van risicoanalyses. Dit proces bestaat uit meerdere fasen waarbij in de aankomende maanden de operationele processen moeten worden opgesteld en geoptimaliseerd binnen de gehele organisatie. De rol heeft overigens een sterke verbinding met de financiële afdeling, aangezien en het gros van de data binnen deze afdeling ligt.

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn in de rol van Business Analyst beschik je over minimaal een afgeronde HBO opleiding. Ervaring met een ERP systeem is een must have, waarbij financiële kennis een pre is. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om bedrijfsprocessen onder de loep te nemen en te optimaliseren.

De soft skills waarover je beschikt zijn analytisch vermogen, verantwoordelijkheid en sterke communicatieve vaardigheden om op alle niveaus binnen TKH te communiceren. Je komt in belangrijke positie terecht, wat betekent dat je een grote mate van zelfstandigheid en inzicht hebt.

Het aanbod

TKH Security biedt je een groeifunctie bij een solide organisatie. Als het profiel je past, biedt deze functie jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen met een grote mate van eigen sturing en een grote variëteit in werkzaamheden. Verder kun je rekenen op een prettige, collegiale werksfeer, waarin eigen initiatief wordt toegejuicht. Bij een TKH Security arbeidscontract hoort een uitstekend pakket (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Voel jij je aangesproken? Solliciteer direct!

Heb je interesse in de functie van Business Analyst? Klik dan op ‘Solliciteren’ en stuur een up-to-date cv of neem contact op met Bart Spikker via +31 6 30 54 98 26.

 • Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, ppt, pptx, bmp, txt, pages.
 • Your data is safely stored and will only be used for recruitment purposes.

Request a call back
   * required, we will use your contact details to contact you. We will not share your contact details with other parties.

   maaskade 119, Rotterdam        info@venturn.nl          +31 (0)10 304 20 70

   maaskade 119, Rotterdam
   info@venturn.nl
   +31 (0)10 304 20 70