thumb
Contact
Name Bart Spikker
Email Bart@venturn.nl
Business number +31 (10) 304 20 70

Technisch Inkoper • Zoetermeer

TKH Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektronische Security & Site Management Systemen. Zij bieden innovatieve totaaloplossingen op het gebied van Security Management, toegangscontrole, videobewaking, inbraakdetectie, intercom, persoonlijk toezicht, parkeerbeheer en tijdregistratie.

De organisatie bestaat uit ruim 130 ervaren medewerkers die ernaar streven om continu de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ze zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen voor de markt met een focus op creativiteit, flexibiliteit en open architectuur.

Jouw nieuwe functie

Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het managen en het (internationaal) inkopen van het productassortiment voor de locaties Zoetermeer en Amsterdam. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de component leveranciers, het opstellen en opvolgen van raamovereenkomsten en het bepalen van het inkoopbeleid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, de supply chain en de invoer en opvolging van verkooporders. In deze rol rapporteer je aan de Logistiek Manager.

Naast inkoop vindt er ook een productieproces plaats waar de IT-hardware in elkaar wordt gezet. Het is van belang dat je daarom gemakkelijk schakelt tussen de diverse operationele en tactische bezigheden en goed communiceert met zowel interne als externe partijen.

Met de komst van een nieuw ERP systeem is het belangrijk om naast de draaiende business processen goed in kaart te brengen en te beschrijven.

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn in de rol van Technisch Inkoper beschik je over minimaal 3 jaar ervaring binnen een inkooprol in een logistieke omgeving. Verder beschik je over HBO werk- en denkniveau. Ervaring met Microsoft Office en goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste, ervaring met inkoop van IT-componenten is een pre.

De belangrijkste soft skills waarover je beschikt zijn daadkracht, verantwoordelijkheid en sterke communicatieve vaardigheden om met diverse partijen (zowel intern en extern) op de juiste manier te communiceren. Je komt in een zelfsturend team terecht, wat betekent dat je een grote mate van zelfstandigheid en commercieel inzicht hebt.

Het aanbod

TKH Security biedt je een groeifunctie bij een solide organisatie. Als het profiel je past, biedt deze functie jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen met een grote mate van eigen sturing en een grote variëteit in werkzaamheden. Verder kun je rekenen op een prettige, collegiale werksfeer, waarin eigen initiatief wordt toegejuicht. Bij een TKH Security arbeidscontract hoort een uitstekend pakket (secundaire) arbeidsvoorwaarden.


Voel jij je aangesproken? Solliciteer direct!

Heb je interesse in de functie van Technisch Inkoper? Klik dan op ‘Solliciteren’ en stuur een up-to-date cv of neem contact op met Bart Spikker via +31 6 30 54 98 26.

 • Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, ppt, pptx, bmp, txt, pages.
 • Your data is safely stored and will only be used for recruitment purposes.

Request a call back
   * required, we will use your contact details to contact you. We will not share your contact details with other parties.

   maaskade 119, Rotterdam        info@venturn.nl          +31 (0)10 304 20 70

   maaskade 119, Rotterdam
   info@venturn.nl
   +31 (0)10 304 20 70