thumb
Contact
Name Bart Spikker
Email Bart@venturn.nl
Business number +31 (10) 304 20 70

Risk & SHEQ Manager • Hoogvliet

Als Risk & SHEQ Manager houd je je onder andere en vooral bezig met kwaliteitsmanagement, veiligheid, verzekeringen en de afhandeling van claims.

Het bedrijf, met een modern hoofdkantoor gevestigd in Hoogvliet, bestaat uit ongeveer 50 mensen, van operationeel tot management niveau.

Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de diverse audits (bijvoorbeeld ISO), het onderhouden en actualiseren van de RI&E, de volledige verzekeringsportefeuille, contractbeoordeling- en beheer en de afhandeling van schades conform het wettelijk kader, nationale en internationale conventies en reguleringen en het optimaliseren van de interne processen binnen de diverse competenties.

Belangrijk hierbij is dat je weet hoe je draagvlak creëert binnen de organisatie, je kunt schakelen tussen de diverse bezigheden/projecten en goed communiceert met zowel interne als externe partijen. In deze rol rapporteer je aan het management team/de directie.

Om succesvol te zijn in de rol van Risk & SHEQ Manager beschik je over minimaal 5 jaar ervaring bij een logistiek dienstverlener waarbij je kennis hebt opgedaan van contracten en risico’s. Verder beschik je over een afgeronde HBO opleiding. Ervaring met Microsoft Office en goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste, beheersing van de Duitse taal is een pre.

De belangrijkste soft skills waarover je beschikt zijn daadkracht, verantwoordelijkheid en sterke communicatieve vaardigheden om met diverse partijen (zowel intern en extern) op de juiste manier te communiceren. Je komt in een platte organisatie terecht, wat betekent dat je een grote mate van zelfstandigheid en commercieel inzicht hebt.

Werken bij Odin Warehousing & Logistics is gevarieerd en uitdagend. Er heerst een familiaire sfeer en wordt er op vrijdagmiddag samen geluncht. De medewerkers van Odin hebben het dan ook echt naar hun zin. Het is hard werken, maar de resultaten zijn fantastisch.

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, ppt, pptx, bmp, txt, pages.
  • Your data is safely stored and will only be used for recruitment purposes.

Request a call back
* required, we will use your contact details to contact you. We will not share your contact details with other parties.

maaskade 119, Rotterdam        info@venturn.nl          +31 (0)10 304 20 70

maaskade 119, Rotterdam
info@venturn.nl
+31 (0)10 304 20 70