Venturn Young Professional (VYP) – Asset Management Engineer – Rotterdam

Terug naar het vacatureoverzicht

Venturn Young Professional (VYP) – Asset Management Engineer – Rotterdam

Niveau: Young Professional | Stad: Rotterdam | Land: Nederland

Introductie

Het Venturn Young Professionals (VYP) Programme is dé perfecte manier om je carrière in de maritieme sector een flinke boost te geven. Je ontdekt de sector en waar jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten liggen. Je wordt uitgedaagd om gedurende 24 maanden in projecten, bij verschillende maritieme en logistieke bedrijven jouw bijdrage te leveren. Onze VYPs zijn afwisselend werkzaam bij Terminal Operators, Shipping Lines, Port Authorities, Offshore bedrijven, en Logistiek Dienstverleners.

Je wordt in het diepe gegooid, treedt buiten je comfortzone en juist daarom heb je een steile leercurve. Je vergroot je kennis én je marktwaarde. Je kent de industrie inmiddels en weet waar jij past. Een succesvolle carrière in de maritieme/logistieke sector is jouw toekomst.

Organisatie

Venturn biedt:

• Training & Development
• Business Consultancy
• Interim Services
• Executive Search
• Young Professionals

Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar een Young Professional die wilt starten aan een eerste opdracht als Asset Management Engineer.

Je komt te werken bij één van onze opdrachtgevers in Zuid-Holland. De opdrachtgever is een innovatief en dynamisch bedrijf met klanten in de maritieme-, proces- offshore windindustrie en hernieuwbare energie. De opdrachtgever is een consultancy- en interim-managementbedrijf dat klanten ondersteunt bij het optimaliseren van Operational Excellence en Asset Management. De ‘methode’ van de opdrachtgever bestaat uit het identificeren, categoriseren, prioriteren en verminderen van potentiële risico’s met een negatieve impact op de bedrijfsprestaties.

Functie

Als Asset Management Engineer werk jij zelfstandig en/of in teamverband aan diverse uitdagende en innovatieve Asset Management vraagstukken. In nauwe samenwerking met diverse klanten geef jij antwoord op vragen als: hoe risico’s gereduceerd kunnen worden, hoe operationele en technische performance verbeterd kunnen worden of wat de juiste balans is tussen kosten, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Hierbij kijk jij niet alleen naar technieken en methodieken die vandaag beschikbaar zijn, maar ook naar ontwikkelingen voor de toekomst. Denk hierbij onder andere aan hoe data te gebruiken is voor bijvoorbeeld performance verbeteringen.

Werken bij deze opdrachtgever houdt in dat jij een hoge mate van vrijheid en verantwoordelijk krijgt en hebt, zowel voor de uitvoering als de vakinhoudelijke kant van de werkzaamheden.

Als Asset Management Engineer werk jij voor diverse klanten in o.a. de Maritime Industrie, Proces Industrie, Food Industrie en Renewable Energy. Daarnaast werk jij ook aan interne projecten om onze dienstverlening te verbeteren. Jij hebt oog voor detail zonder het grote geheel uit het oog te verliezen.

Ontwikkeling

Ervaring opdoen is belangrijk maar je persoonlijke ontwikkeling staat centraal in het VYP programma. Tweemaal per maand ben je niet bij je opdrachtgever maar bij Venturn om maandelijkse trainingen op het gebied van Project Management (IPMA-D, PRINCE2 en Lean Six Sigma), Personal Branding, Elevator Pitching en Leiderschap bij te wonen. Daarnaast wordt je gecoacht door zowel je begeleider in het project als de Young Professional Coach van Venturn. Als laatste heb je intervisiemomenten om te sparren met de overige VYPs. Samen met hen ontwikkel je jezelf van Young Professional tot Maritiem Professional.

Functie eisen

Word jij onze nieuwe Venturn Young Professional?

• Je bent assertief en (bijna) afgestudeerd aan de universiteit.
• 0-2 jaar werkervaring.
• Aantoonbare kennis en ervaring met maintenance management methodieken.
• Affiniteit met data analysis in relatie tot performance management en condition based maintenance.
• Analytisch denkvermogen en een constructief kritische werkhouding.
• Initiatiefrijk en creatief in het oplossen van praktische problemen.
• No-nonsens instelling en communicatief in staat om klantvraag om te zetten in werkbare oplossingen.
• Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
• Extra curriculaire activiteiten worden gezien als een pré.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Aanbod

Na het insturen van jouw cv en motivatiebrief begint de selectieprocedure. Indien je voldoet aan ons profiel zullen we je uitnodigen voor een kennismaking. Indien de kennismaking positief verloopt, introduceren we je bij onze opdrachtgever. Het is uiteindelijk aan de opdrachtgever en aan jou of je gaat starten aan je eerste project.

Sollicitatie

Sanne Bouter +31 (10) 304 20 70 of +31 (0)6 82 46 89 55

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen