Venturn Young Professional (VYP) – Junior Business Analist – Rotterdam

Terug naar het vacatureoverzicht

Venturn Young Professional (VYP) – Junior Business Analist – Rotterdam

Niveau: Young Professional | Stad: Rotterdam | Land: Nederland

Introductie

Het Venturn Young Professionals (VYP) Programme is dé perfecte manier om je carrière in de maritieme sector een flinke boost te geven. Je ontdekt de sector en waar jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten liggen. Je wordt uitgedaagd om gedurende 24 maanden in projecten, bij verschillende maritieme en logistieke bedrijven jouw bijdrage te leveren. Onze VYPs zijn afwisselend werkzaam bij Terminal Operators, Shipping Lines, Port Authorities, Offshore bedrijven, en Logistiek Dienstverleners.

Je wordt in het diepe gegooid, treedt buiten je comfortzone en juist daarom heb je een steile leercurve. Je vergroot je kennis én je marktwaarde. Je kent de industrie inmiddels en weet waar jij past. Een succesvolle carrière in de maritieme/logistieke sector is jouw toekomst.

Organisatie

Venturn biedt:

• Training & Development
• Business Consultancy
• Interim Services
• Executive Search
• Young Professionals

Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar een Young Professional die wilt starten aan een eerste opdracht als junior business-analist.

Je komt te werken bij één van onze opdrachtgevers in Rotterdam. De opdrachtgever is sinds 2007 actief in de internationale online logistiek. De opdrachtgever heeft een tool ontwikkeld die klanten een overzicht geeft van alle grote vervoerders, gebaseerd op prijs en service.


Functie

Opdracht

Voor deze functie zijn we op zoek naar een junior business-analist die het een leuke uitdaging vind om verschillende datastromen in systemen te structureren. Tijdens het begin van de opdracht ben je voornamelijk bezig met het inrichten van een dashboard, zodat er transparantie ontstaat en er een meer efficiënte manier van werken kan worden gehanteerd. De opdracht heeft een zelfstartend karakter, een basiskennis van data is daarom wenselijk.

Ontwikkeling

Ervaring opdoen is belangrijk maar je persoonlijke ontwikkeling staat centraal in het VYP programma. Tweemaal per maand ben je niet bij je opdrachtgever maar bij Venturn om maandelijkse trainingen op het gebied van Project Management (IPMA-D, PRINCE2 en Lean Six Sigma), Personal Branding, Elevator Pitching en Leiderschap bij te wonen. Daarnaast wordt je gecoacht door zowel je begeleider in het project als de Young Professional Coach van Venturn. Als laatste heb je intervisiemomenten om te sparren met de overige VYPs. Samen met hen ontwikkel je jezelf van Young Professional tot Maritiem/Logistiek Professional.

Functie eisen

Word jij onze nieuwe Venturn Young Professional?

• Je bent assertief en (bijna) afgestudeerd aan de universiteit, 0-2 jaar werkervaring.
• Voor deze opdracht heb je enige aantoonbare ervaring met data.
• Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
• Jouw cv en motivatiebrief laten je affiniteit met de logistieke sector zien.
• Extra curriculaire activiteiten worden gezien als een pré.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Aanbod

Na het insturen van jouw cv en motivatiebrief begint de selectieprocedure. Indien je voldoet aan ons profiel zullen we je uitnodigen voor een kennismaking. Indien de kennismaking positief verloopt, introduceren we je bij onze opdrachtgever. Het is uiteindelijk aan de opdrachtgever en aan jou of je gaat starten aan je eerste project.

Sollicitatie

Sanne Bouter +31 (10) 304 20 70 of +31 (0)6 82 46 89 55

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen