Executive Search

Wij gaan op zoek naar executives, managers en experts voor de maritieme sector

We helpen met veel plezier kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe stap in hun carrière en organisaties welke op zoek zijn naar nieuw talent. We willen carrières en organisaties in de maritieme sector bevorderen en daarmee jullie betrouwbare search en source partner worden.

VES vindt de juiste maritieme en logistieke professionals, nationaal en internationaal. Onze dagelijkse beoordeling van maritieme professionals en het nauwe contact met klanten maakt ons zeer bekwaam in het matchen van de behoeften van beide partijen. VES heeft meer dan 100 top-level kandidaten geholpen bij vinden van de nieuwe stap in hun maritieme carrière.

We stellen samen met onze klanten de meest accurate profielen op, gebaseerd op de specifieke wensen en behoeften van de klant. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de maritieme sector en hebben ruime kennis over hoe de sector werkt. Met deze kennis en met behulp van de beste assessment tools en technieken is VES in staat om kandidaten te beoordelen op basis van de laatste ontwikkelingen uit de maritieme sector.

160229 VES Process [BLUE BG]

 

Betrouwbare Executive Search

Venturn draait ook achter de schermen mee, wanneer er een functionaris voor een bedrijfstechnisch gevoelige functie wordt gezocht. Menig CEO, CFO, COO, bestuurder of directielid vond in alle discretie via Venturn zijn of haar weg naar een nieuwe topfunctie.

 

Vacatures

Contact

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen