Interim Services

Kortetermijnprojecten en onmiddellijke managementversterkingen

We streven ernaar om de maritieme sector constant vooruit te helpen en te verbeteren waar nodig. Venturn Interim Services levert interim-managementoplossingen wanneer externe deskundigheid en directe resultaten nodig zijn. We nemen met behulp van zeer gespecialiseerde experts het management en de administratie over van maritieme en logistieke projecten. Dit doen we voor langetermijnprojecten maar ook voor interim-managementoplossingen.

Onze experts hebben niet alleen een accurate know-how en expertise, maar ook diepgaande kennis van de sector en een brede businessportfolio met persoonlijke en zakelijke contacten. Dit creëert een toegevoegde waarde die zelden gevonden wordt in deze sector of bij andere niet-gespecialiseerde adviesbureaus. Voor elke opdracht stellen we duidelijk de startdatum, de geplande einddatum en de vereiste resultaten vast. We garanderen dat een opdracht een duurzaam effect heeft, zelfs na het vertrek van de interim-manager.

Wij zijn gevestigd te Rotterdam, maar opereren door heel Nederland en ook internationaal.

Contact

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen