Maritime Business Consultancy

Hands-on Maritime Business Consultancy van Venturn

We zijn er van overtuigd dat wij het verschil kunnen maken in organisaties op het moment dat er fundamentele veranderingen plaatsvinden. Venturn helpt maritieme organisaties bij het ontwikkelen van hun verbeterstrategie, maar onze focus ligt voornamelijk op de implementatiezijde wanneer nieuwe structuren en processen doorgevoerd moeten worden.

We gaan de uitdaging aan met elk sector-gerelateerd probleem. We zetten daarvoor een team van experts in om de meest geschikte oplossing te vinden en te implementeren. Als eerst bieden we een pressure cooker sessie aan om alle kwesties boven tafel te krijgen en de belangrijkste doelen vast te stellen. Vervolgens stellen we een steering group samen die de organisatieverandering zal aansturen.

We werken samen met, steunen en verbeteren het functioneren van bestaande afdelingen.

Voorbeelden van onze maritime business consultancy projecten zijn de volgende:

  • Data-analyse van de wereldwijde flow van lege containers en het hierop aansluitend herontwerpen van processen en implementeren van nieuwe systemen om multi-miljoenen te besparen.
  • Wereldwijde assessment van agency managementpersoneel, en dat vergeleken met een nieuw structuurontwerp voor agency management. Hierbij hebben we 30 landen en 200 personeelsleden afgerond in slechts twee maanden.

 

Contact

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen