Training and Development

Op maat gemaakt voor alle niveaus en aangeboden door professionals uit de maritieme sector

Onze passie kan samengevat worden in empowering people en inspiring performance. Dit doen we door het delen van kennis. We creëren innovatieve trainings- en developmentprogramma’s om de performance van sectorprofessionals te verbeteren.

We ontwerpen regelmatig trainingsprogramma’s voor maritieme organisaties in de Benelux. Daarnaast bieden we sinds 2010 onze services ook aan in het Midden-Oosten en Afrika. We hebben trainingen aangeboden op fly in-fly out basis aan relaties in onder anderen de Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Saoedi-Arabië, Nigeria, Mozambique en Madagaskar.

We hebben onze trainingen aangeboden aan meer dan 1.000 participanten wereldwijd. Één van onze toptrainingen is onze unieke Terminal Excellence business-simulatie.

 

Terminal Excellence

Terminal Excellence is een meerdaagse business-simulatie waarbij deelnemers de dynamiek van een containerterminal zelf kunnen ervaren. Wanneer een organisatie groeit, is de kans groot dat collega’s elkaar op een gegeven moment niet meer kennen en afdelingen elkaar niet meer begrijpen. Men kan hierdoor hun eigen rol in het geheel uit het oog verliezen, en daarmee ook de rol van hun collega’s. Terminal Excellence pakt deze en andere kwesties aan. In slechts een paar dagen tijd wordt een wereld van verschil gecreëerd.

Deelnemers worden gedurende het spel in verschillende managementfuncties geplaatst en ervaren op die manier de werkzaamheden van de terminal vanaf verschillende perspectieven. Door deze opzet krijgen deelnemers een goed beeld van de kritische succesfactoren van een terminal zoals productiviteit, veiligheid, arbeidsverhoudingen en winstoptimalisatie. De ultieme uitdaging van elk team is om, in de rol van het management, de terminal te transformeren naar een winstgevende en duurzame terminal.

Wil je meer informatie over onze unieke Terminal Excellence business-simulatie of één van onze andere trainingen?

 

Neem contact op

 

Venturn Data Science Programma

Het Data Science Programma is samen met onze partners vernieuwd en wordt opnieuw gelanceerd in januari 2018.  Het programma is gericht op het tot leven brengen van data voor de maritieme en logistieke sector. De eerste editie van het programma ging van start in januari 2017 met een lichting van toekomstige dataconsultants.

Het unieke programma kenmerkt zich door de 12 modules. Na iedere module zijn de deelnemers in staat om direct bedrijfswaarde te genereren door de opgedane kennis te gebruiken voor het ontwikkelen van praktische concepten, ideeën en instrumenten voor de eigen werkomgeving.

“This programme will create pioneers in the field of data science who can discover business improvements and identify break-through opportunities.” 
Patrick van de Ven, Founding Partner of Venturn.

Het zes maanden durende programma begint met een vijfdaagse intensieve training, de zogenaamde crash course, gevolgd door 20 hands-on traningsdagen. Deze zijn verdeeld in tweedaagse sessies welke elke drie weken plaatsvinden. Onderwerpen die aan bod komen in het programma zijn: machine learning, visualisatie, optimisatie, verslaglegging en het gebruik van relational databasemanagement systems. Het programma biedt verder inspirerende workshops, teambuildingsactiviteiten, projecten en excursies.

 

Voor meer inhoudelijke informatie over het Venturn Data Science Programma, zie de Venturn Data Science brochure en de programma details.

 

Voor het aanmelden of voor meer informatie over het volgende VDS programma, kunt u een email richten aan datascience@venturn.nl  of bellen met 010-2042030.