Venturn Young Professionals Programme

Zorgvuldig geselecteerde starters

We willen toptalenten aan de maritieme sector introduceren. Venturn is altijd op zoek naar (bijna) universitair afgestudeerden met een passie voor de maritieme sector en een flinke dosis motivatie om hun carrière in deze sector te starten. Ons Venturn Young Professionals Programma is beschikbaar voor:

  • Young Professionals welke reeds werkzaam zijn bij onze relaties.
  • Young Professionals welke wij werven voor onze relaties.
  • De Venturn Young Professionals.

Na een strenge selectieprocedure doorlopen onze VYPers gedurende 24 maanden een uniek en veeleisend trainingsprogramma, met als doel de overstap te kunnen maken van een getalenteerde starter naar een volwaardig professional. Onze VYPers gaan aan de slag bij innovatieve maritieme organisaties en werken daar aan uitdagende projecten. Vanuit de organisatie waar ze werkzaam zijn worden zij ondersteund door een supervisor en tevens worden zij gecoacht door een Venturn teamlid.

 

Ben jij onze nieuwe Venturn Young Professional? 

Voor ons Venturn Young Professionals (VYP) programma zijn wij op zoek naar ambitieuze, talentvolle professionals die een bijdrage willen leveren aan de maritiem-logistieke sector! Zo kan Nederland tot de top van de wereld blijven behoren in de maritieme, transport- en logistieke sector. Misschien is dit wel iets voor jou? Meer informatie kun je vinden in onze VYP Flyer.

Voor geïnteresseerde organisaties hebben we meer informatie gebundeld in onze VYP Client Flyer.

 

Onze Young Professionals

Contact Solliciteer

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen