Werkstudent bij Venturn – Rotterdam

Terug naar het vacatureoverzicht

Werkstudent bij Venturn – Rotterdam

Opleiding: Universiteit (WO) | Niveau: Student | Stad: Rotterdam | Land: Nederland

Introductie

Ben jij een WO-student en studeer en/of woon jij nog minstens de komende 1 à 2 jaar in de omgeving van Rotterdam? Venturn is op zoek naar een werkstudent die ons 2-4 dagen in de week komt versterken op het gebied van marketing en onderzoek!

Als werkstudent zul je een aantal vaste taken hebben, zoals het bijhouden van onze sociale media kanalen, het in elkaar zetten en versturen van onze maandelijkse nieuwsbrief, en het bijhouden van onze website. Daarnaast ondersteun je ons bij het opzetten van campagnes en het uitvoeren van data-analyse en desk research voor verschillende doeleinden. Een perfecte manier om jouw theoretisch-wetenschappelijke achtergrond aan te vullen met praktische en administratieve werkzaamheden tijdens je studie!

Bij Venturn kom je te werken in een klein, hecht team van enthousiaste professionals. Dankzij de platte organisatiestructuur valt er veel te leren en kun jij jouw talenten ontdekken en ontwikkelen. Op deze manier kun jij groeien naast je studie en tegelijkertijd je zakelijke netwerk uitbreiden. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk salaris op basis van het aantal uren dat je per week werkt.

Organisatie

OVER VENTURN

Wij zijn Venturn, hét adviesbureau voor de maritieme en logistieke sector. Wij staan voor ontwikkeling en prestatie van mens en bedrijf. Onze relaties zijn o.a. terminals, rederijen, havenautoriteiten, logistiek dienstverleners en offshore gerelateerde bedrijven. Onze opdrachten vinden grotendeels plaats in de Benelux, met name Rotterdam, en ook deels buiten Europa. Met veel plezier en toewijding leveren we onze bijdrage in de maritieme en aanpalende logistieke sector. In die werelden ligt immers ook ons eigen hart. Dit doen we met een kleine en slagvaardige organisatie die op dit moment bestaat uit circa 15 professionals in vast dienstverband. Daarnaast werken we zeer regelmatig samen met ongeveer 10 specialisten op basis van inhuur.

Onze diensten verdelen we in vijf pijlers:

  • Interim Management
  • Opleiding en Training
  • Business Consultancy
  • Search
  • Young Professionals Programma


Sollicitatie

Laura de Ruijter +31 (10) 304 20 70

Cookie-instellingen

Venturn gebruikt verschillende technieken om informatie te verzamelen en op te slaan als u onze websites bezoekt, waaronder cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen